Winkelwagen

LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMEEN
Alle kaarten zijn inclusief bijpassende enveloppen, zoals door de uitgever bepaald
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.Inclusief 1 x de verzendkosten naar een adres in Nederland.
Typefouten voorbehouden

1. Voorwaarden
Drukkerij Gilles Hassing heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van onze site te wijzigen.

2. Overeenkomst
De overeenkomst tussen u en Drukkerij Gilles Hassing komt tot stand op het moment dat u een bestelling via het internet heeft geplaatst bij Drukkerij Gilles Hassing
De orderbevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. Drukkerij Gilles Hassing erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.
Indien een kaart uit meerdere delen bestaat, zult u deze na het indrukken zelf moeten samenstellen.

Ontwerp en vormgeving kaart: Na bespreken van uw wensen maken wij voor u een ontwerp (Leesproef, PDF, mail) dit ontwerp kunt u naar wens laten aanpassen, meestal zijn 3 ontwerp proeven voldoende, heeft u echter een ingewikkelt ontwerp in gedachte dan kunnen meer leesproeven gemaakt worden, de extra kosten zullen met u besproken worden. De vormgeving zit bij de drukprijs inbegrepen, tenzij deze meer tijd kost dan de standaard van 45 minuten, dit zal eveneens met u besproken worden. Mocht u onverhoopt een ander ontwerp willen dan het eerder afgesproken en voor u gemaakt ontwerp, zullen wij met u samen een meerprijs bepalen aan de hand van de hoeveelheid tijd er al aan uw ontwerp gewerkt is.

3. Transport
Drukkerij Gilles Hassing besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt Drukkerij Gilles Hassing uitsluitend gebruik van een gerenommeerde vervoersorganisatie. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan Drukkerij Gilles Hassing hierop geen invloed meer uitoefenen. Drukkerij Gilles Hassing kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

4. Risico bij Transport
Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van Drukkerij Gilles Hassing

5. Leveringstermijn
Drukkerij Gilles Hassing verzendt aan alle adressen in Nederland en België. De levertijd is afhankelijk van het bestelde product en land. De levertijd gaat in, nadat de leesproef is goedgekeurd. Hierop zijn de volgende uitzonderingen:

a. Het kan voorkomen dat de bestanden (bijvoorbeeld een foto) die u aanlevert niet van voldoende kwaliteit zijn om te gebruiken voor het drukken. In dat geval zal Drukkerij Gilles Hassing u zo spoedig mogelijk benaderen. De levertermijn gaat in dat geval in wanneer Drukkerij Gilles Hassing goed materiaal heeft ontvangen of dat u akkoord heeft gegeven voor de origineel meegestuurde bestanden.

b. Leveringen naar het buitenland of andere wensen in overleg.Verzendkosten naar België €14,00
overige landen in overleg.

c. Drukkerij Gilles Hassing niet verplicht te leveren indien wij geen betaling hebben ontvangen.

d. Bij overmacht door b.v. computerstoring, internetstoring en stroomstoring hopen wij op uw begrip en zullen in dat geval z.s.m. leveren

6. Garantie

Drukkerij Gilles Hassing werkt altijd met een drukproef vóór wij de kaarten definitief gaan drukken.
Deze proef kan via de mail plaatsvinden (pdf) of als hardcopy. De proef is bedoelt om het drukwerk te controleren en het is dus van belang om deze GOED na te lezen (liefst door meerdere personen).
Mocht er na het indrukken van de kaart een fout in de tekst zijn geslopen die tevens op de door u goedgekeurde proef zichtbaar is, kan Drukkerij Gilles Hassing niets ten laste worden gelegd.
In dat geval drukken wij de kaarten zo snel mogelijk opnieuw met 50% korting op de drukkosten.
Voor de kaarten worden de normale prijzen zoals vermeld op de website wel volledig gehanteerd.
Mocht de fout bij ons liggen, dan nemen wij vanzelfsprekend de totale order voor onze rekening.

7. Beëindiging van de overeenkomst
Het annuleren van de bestelling is door u binnen 7 dagen kosteloos, tenzij bij een spoedorder de kaarten al ingedrukt zijn. Mocht u na het ontvangen van de drukproef, de bestelling willen annuleren, dan brengen wij €20,66 excl. BTW (€25,00 incl. BTW) in rekening. Heeft u de enveloppen reeds ontvangen, dan berekenen wij u €0,30 incl. BTW envelop. U kunt in dit geval de enveloppen houden.

Echter onbeschreven enveloppen kunt u retour zenden.

8. Betaling
Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. U ontvangt een factuur per post of per e-mail, zodat u het bedrag kunt overmaken op onze bankrekening. Indien u de kaarten in de drukkerij ophaald kunt u deze bij het afleveren contant betalen (bij ophalen enveloppen vooraf is er een aanbetaling van €25,00)

Remboursbetaling
Voor kaartjes die onder rembours worden verstuurd, betaald u het totale bedrag (+ €17,50 extra rembourskosten) direct aan de postbezorger.

9. Te weinig kaarten besteld
Als de kaarten nog niet zijn ingedrukt en u heeft achteraf te weinig kaarten besteld dan berekenen wij voor iedere keer dat u extra kaarten bestelt, € 5,67 excl. BTW (€ 6,75 incl. BTW) administratiekosten. Indien de kaarten reeds ingedrukt zijn en u komt er achter dat u te weinig kaarten heeft besteld, dan wordt dit gezien als een nieuwe bestelling, waarvoor Drukkerij Gilles Hassing de normale prijzen zoals vermeld op de website hanteert voor de drukkosten zullen wij 50 % van de normale kosten hanteren.

10. Klachten
Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde kaarten of service van Drukkerij Gilles Hassing, dan kunt u Drukkerij Gilles Hassing op info@geboortekaartenonline.nl / info@huwelijkskaartonline.nl hierover informeren. Ook is Drukkerij Gilles Hassing telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur op 020 693 22 10

11. Gegevensbeheer en Privacy
Drukkerij Gilles Hassing houdt zich aan de wet persoonsregistraties. De door u aan Drukkerij Gilles Hassing geleverde persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de kaarten. Drukkerij Gilles Hassing zal geen gegevens beschikbaar stellen aan derden. Letterpress en/of door ons ontworpen kaarten kunnen in de webwinkel als voorbeeld worden gebruikt, wij zorgen dat uw adres- en telefoongegevens niet zichtbaar zijn.

12. Correspondentie
Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met:
Drukkerij Gilles Hassing
Offenbachstraat 34
1817 JC Alkmaar

Mail: info@geboortekaartenonline.nl / info@huwelijkskaartonline.nl